2027 yılından itibaren öğretmen atamalarında mülakatın tamamen kalkacağına dair iddialar.
Selamlar Zümremler, nasılsınız? Malumunuzdur, son günlerde '2027'den itibaren öğretmen atamalarında mülakatın tamamen kalkacağına' dair bir sürü iddia dolaşıyor. Açıkçası, bu haberler benim de kafamı karıştırdı biraz. Bence, eğer doğruysa, gerçekten büyük bir değişim olur. Özellikle yeni mezun arkadaşlarımız için nasıl bir durum ortaya çıkar sizce? Yani, evet, mülakatlar hep tartışma konusu olmuştur ama tamamen kalkması da bambaşka bir senaryo. Ne bileyim, eskisi gibi sadece KPSS puanı mı belirleyici olacak acaba? Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Gerçeklik payı var mı sizce bu iddiaların?
Hocam ben de duydum. Vallahi umarım kalkar da adaletli bir sistem gelir artık. O puanlarla uğraşıyoruz yıllarca, sonra mülakatla her şey değişiyor, bıktık bu durumdan.
Açıkçası ben pek inanmıyorum. Her seçim öncesi böyle şeyler konusulur. Kalksa bile yerine baska bir şey getirirler kesin. Bence boşuna heveslenmeyin.
- 33 Forum
- 1,211 Konular
- 2,078 Gönderiler
- 6 Çevrimiçi
- 3,584 Üyeler